Mindfulness-Waterland stopt

Met veel plezier heb ik verschillende mindfulness trainingen gegeven in de afgelopen jaren. Ik heb daardoor veel inspirerende en leuke mensen ontmoet. En op deze manier heeft de mindfulness heeft de een mooie bijdrage kunnen leveren aan groei en herstel.

Toch heb ik besloten te stoppen met het aanbieden van specifieke trainingen. Dit om verschillende redenen. Door Covid 19 is er al langere tijd minder mogelijk als het gaat om groepsaanbod en dit heeft ervoor gezorgd dat ik ben ga nadenken wat op dit moment beter bij me past. Ik wil me meer gaan richten op de acupunctuur en ergotherapie. Binnen beide gebieden neem ik de mindfulness mee. Het in het hier en nu zijn vanuit vriendelijkheid. Binnen mijn praktijk voor ergotherapie ‘Meer balans in Waterland’, blijf ik gebruik maken van de mindfulness. Niet meer zoals in de training volgens het protocol, maar gericht op het individu. Ik zet daarbij elementen van de mindfulness om zo meer rust en inzicht te kunnen ontwikkelen.

Bedankt en een fijne dag!

Ingrid